Parc fermé en fietsenstalling voor bezoekers

Het parc fermé is dé plek waar het allemaal gebeurt. Het parc fermé is een afgesloten stukje waar toeschouwers niet naar binnen mogen. Vanaf zondagochtend 9.00 uur is het terrein bewaakt en mogen alleen ingeschreven atleten, de organisatie van Triathlon Rosmalen, vrijwilligers met een speciaal daartoe bestemd polsbandje en EHBO-ers naar binnen. Het parc fermé is tot het eind van de middag, 17:00 uur, bewaakt.

In het parc fermé liggen sportspullen van de atleten, zoals fietsen en loopschoenen, die nodig zijn voor de wissels. Deelnemers die hun fiets willen stallen of ophalen na de wedstrijd zullen altijd via de zogenoemde bike check-in het terrein moeten betreden. De check-in bevindt zich tegenover Windkracht 5.

Deelnemers die hun fiets ergens moeten stallen vóór de check-in, kunnen dit doen bij de fietsenstalling aan de linkerzijde van Windkracht 5. Dit is een bewaakte fietsenstalling. Van 9.00 uur tot 12.00 uur kunnen deelnemers hier hun fiets tijdelijk neerzetten. Daarna is de stalling niet meer bewaakt.

Op het terrein van het parc fermé lopen vrijwilligers rond die atleten kunnen helpen bij het vinden van 'hun' plekje, waar ze hun spullen neer kunnen zetten en hun fiets kunnen stallen. Hoe je als sporter moet inchecken en welke spullen je in het parc fermé mag leggen, lees je hier.

Fietsenstalling bezoekers

Bezoekers die met de fiets komen en hun voertuig willen stallen, kunnen dit doen op het middenterrein van de Groote Wielenlaan (links en rechts van de kruising met de Vlinderlaan). Dit is de enige fietsenstalling voor het publiek.

PFDownload afbeelding van het parc fermé.


Uitslagen en foto's

De uitslagen van 2019 kunnen hier worden bekeken . Check voor de foto's …