Inschrijven voor Triathlon Rosmalen

Inschrijven voor Triathlon Rosmalen 2020 kan vanaf 1 januari 2020 op deze pagina.

Triathlon Rosmalen hanteert de inschrijvingsvoorwaarden van de NTB.

Inschrijven voor Triathlon Rosmalen is mogelijk vanaf 1 januari 15.00 uur tot en met 2 juni 2019. Een inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Als alle startplaatsen zijn vergeven, wordt een wachtlijst aangemaakt op volgorde van inschrijving.

De deelnamekosten moeten per iDEAL worden overgeschreven naar de NTB. Deelnemers dienen te controleren of dit juist is verlopen om uitsluiting op de wedstrijddag te voorkomen.

Additionele kosten

Indien je niet in het bezit bent van een licentie van de Nederlandse Triathlonbond, moet je een zogenoemde daglicentie aanschaffen. Bij de prijs van de inschrijving zijn de kosten hiervan (2018: € 8,00) terug te zien. Houders van een wedstrijdlicentie KNWU, KNZB of buitenlandse triathlonbond hebben daglicentievrijstelling.

Bij het inschrijven wordt tevens de vraag voorgelegd of je gebruik maakt van een eigen ChampionChip/MyLaps-chip, of dat je een nieuwe (groene) chip wilt aanschaffen. Een dergelijke chip is nodig voor de tijdsregistratie. Kosten van een nieuwe chip bedragen € 6,00. De chip blijft je eigendom en na registratie bij Mylaps kun je in de toekomst de chip blijven gebruiken door iedere wedstrijd een kleine toelage te betalen (2018: € 1,50).

Tip: mocht je erg enthousiast zijn/worden en in de toekomst vele triathlon- en/of hardloopwedstrijden gaan doen, dan kun je bij MyLaps een gele chip aanschaffen. Deze is weliswaar een stuk duurder, maar dan ben je in de toekomst verlost van de extra kosten per wedstrijd.

Annuleren

Annuleren is mogelijk tot 21 mei 2020 door een e-mail onder vermelding van 'Annuleren' te richten aan . Triathlon Rosmalen hanteert de NTB-regels met betrekking tot annuleringen. De regels kun je hier vinden [PDF].

Belangrijk: lees vóór het inschrijven onze wedstrijdvoorwaarden door. Tevens is het belangrijk om te weten dat de genoemde starttijden onder voorbehoud zijn. Dit betekent dat ze in de toekomst mogelijk nog iets kunnen wijzigen.

Belangrijk voor estafettedeelnemers: bij de inschrijving voor estafettedeelnemers wordt de vraag gesteld naar de zwemtijd op de 0 meter. Deze vraag wordt door het NTB-systeem gegenereerd, maar is niet relevant voor Triathlon Rosmalen. Het volstaat dan ook om een willekeurige tijd in te voeren en verder te gaan. 

Niet relevant