Wij komen terug: Triathlon Rosmalen 2020!

Na onze eerste editie van 2018 is Triathlon Rosmalen een jaar later een nóg groter succes gebleken. Wij kregen vooral positieve, hartverwarmende reacties van deelnemers en vrijwilligers. Daarom kunnen we met gepaste trots melden dat we terugkomen! Noteer alvast in je agenda: Triathlon Rosmalen, zondag 21 juni 2020, op Vaderdag. 

Dat Triathlon Rosmalen in 2019 nóg beter was dan het jaar ervoor, is vooral te danken aan onze gepassioneerde vrijwilligers en sponsoren. Zonder hen zou het nooit lukken om zo'n fantastisch evenement te laten plaatsvinden. We willen ze hierbij dan ook nog een keertje in het zonnetje zetten.

Een voorbeeld zijn de aantallen foto's die zijn gemaakt. Hadden we in 2018 nog 'maar' 1.539 foto's, een jaar later groeide dat aantal naar liefst 4.189 foto's. Da's bijna vier keer zoveel! 

LEES OOK: welke toffe bedrijven hebben geholpen Triathlon Rosmalen tot een succes te maken

Versterk ons team

Wil jij ons versterken in aanloop naar Triathlon Rosmalen 2020? We zoeken nog tal van ambitieuze aanpakkers. Geef gerust kenbaar wat je wil doen of waar je goed in bent. Samen bedenken we een mooie rol voor jou! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar het algemeen bestuur

Vaderdag, 21 juni 2020, Triathlon Rosmalen.