Vrijwilliger in de spotlights: Loek van der Staak

Het klinkt logisch, maar het is misschien niet bekend. Triathlon Rosmalen kán niet zonder vrijwilligers. Om te laten zien hoe trots wij op onze vrijwilligers zijn, lichten wij de komende tijd enkele toppers uit in de serie 'In de spotlights'. Deze week: Loek van der Staak.

Hij weet als geen ander dat een evenement staat of valt met de hulp van vrijwilligers. En dus meldde Loek van der Staak zich vorig jaar weer enthousiast aan als vrijwilliger bij Triathlon Rosmalen. Ervaring had hij namelijk al!

In de jaren ’90 begon Loek namelijk als medewerker PR & communicatie bij de Stichting Triathlon Rosmalen. Daarna was hij nog zeker vijf jaar voorzitter van de Stichting.

Uitgifte startbewijzen

Vorig jaar was Loek weer van de partij. Deed je toen mee aan de triathlon? Grote kans dat je Loek hebt gezien; hij stond op zaterdag en zondag nameljik bij het inschrijfbureau voor de uitgifte van startbewijzen. Daarnaast zorgde hij er tijdens de triathlon voor dat alles goed verliep bij de toegang tot het parc fermé.

Loek is ook actief als vrijwilliger bij atletiekvereniging Prins Hendrik in Vught en via eventmakers.nl bij diverse andere sportevenementen zoals de EK Atletiek in Amsterdam, het EK vrouwenvoetbal in Tilburg, het WK triathlon in Rotterdam, het WK handboogschieten in ’s-Hertogenbosch in juni.

Loek van der Staak

Loek bij het inschrijfbureau vorig jaar. Meer foto's zien? Check onze Flickr-pagina.