Verzorging tijdens wedstrijd, 15% korting op sportvoeding

Het is altijd verstandig om jezelf vóór de wedstrijd te verdiepen in de verzorging tijdens de wedstrijd. We stellen op deze pagina een handig overzicht beschikbaar, zodat je kunt zien hoe jij je optimaal kunt voorbereiden. Lees ook onze speciale actie voor het krijgen van 15% korting bij de aanschaf van sportvoeding.

Fietsen

Zoals bekend start de triathlon met het zwemonderdeel, dat direct overgaat in het fietsen. Het is belangrijk om te weten dat Triathlon Rosmalen geen verzorging biedt tijdens het fietsonderdeel. Je moet er dus zelf voor zorgen dat je gevulde bidons en eventueel wat sportvoeding bij je hebt.

Let op: het is ten strengste verboden om gelverpakkingen, wikkels en dergelijke tijdens het fietsen weg te gooien. Op geconstateerde overtredingen volgt diskwalificatie. Wij zullen hier, mede vanwege de milieuschade die ontstaat door het afval, streng op toezien.

Lopen

Na het fietsen vindt ten slotte het looponderdeel plaats. Tijdens het lopen is er bij het begin van de ronde een verzorgingspost met bekertjes water en bekertjes sportdrank van het merk BYE!. Tevens bieden wij sponzen aan, waarmee het lichaam kan worden gekoeld.

Na de eerste verzorgingspost is een zogenoemde trashzone. Dat is een aangewezen plek waar bekertjes en ander afval kunnen worden gedeponeerd in daarvoor bestemde bakken. Voor sponzen stelt Triathlon Rosmalen aparte bakken beschikbaar.

In het kader van milieubescherming en afvalinzameling behoort ná de trashzone niets op de grond terecht te komen. Ook hier zien wij streng op toe.

Halverwege de loopronde, dus na circa 2,5 kilometer, is er wéér een verzorgingspost met water en sponzen. Ook hier is er een trashzone.

Finish

Ten slotte kunnen sporters na de finish tot rust komen bij een tafel, waar wij water, winegums, zoutjes, bananen en peperkoek aanbieden.

Actie: 15% korting

Het is verstandig om te proberen te trainen met het product dat wordt uitgereikt tijdens een wedstrijd. Deelnemers aan Triathlon Rosmalen krijgen vanaf zaterdag 11 mei bij aanschaf van BYE!-artikelen 15% korting op de winkelprijs bij onze hoofdsponsor BikeCenter, Rijnstraat 28 in ’s-Hertogenbosch.