Update met betrekking tot Coronavirus

Zoals jullie allemaal weten wordt onze maatschappij op dit moment flink verstoord door de impact van het Coronavirus. Ook sporters merken hiervan de gevolgen en veel sportevenementen worden noodgedwongen afgelast. Als organisatie van Triathlon Rosmalen volgen wij alle ontwikkelingen op de voet.

Vooralsnog hopen en verwachten wij dat evenementen ná 1 juni 2020 weer doorgang vinden. Aangezien 21 juni nog ver voor ons ligt in een tijd waarin de situatie wekelijks verandert, zien we op dit moment nog geen reden om het evenement nu af te moeten blazen. Achter de schermen blijven we dus onverminderd doorwerken om de derde editie van Triathlon Rosmalen tot een succes te maken.

Als organisatie moeten we wel realistisch zijn. Dit betekent dat we met alle scenario’s rekening moeten houden. We zetten hierbij de gezondheid en veiligheid vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Mocht het evenement door nieuwe maatregelen of inzichten onverhoopt afgelast worden, dan zullen we dit direct communiceren naar alle deelnemers. Conform de daarvoor geldende voorwaarden zullen we in dat geval een deel van het inschrijfgeld restitueren. Er is op dit moment nog geen reden om je inschrijving te annuleren.

Wij hopen dat Triathlon Rosmalen kan doorgaan en hopen jullie gezond en fit aan de start te zien 21 juni. Tot die tijd: blijf gezond, train op een verantwoorde manier (rustig) door en bereid je zo voor op al het moois dat weer komen gaat.

Kernteam Triathlon Rosmalen