KiesZon en Beleef Rosmalen bedankt!

Terwijl sommigen inmiddels rustig het winterseizoen in gaan om op adem te komen van de sportieve prestaties, zijn de voorbereidingen van Triathlon Rosmalen 2019 inmiddels in volle gang.

Dit betekent ook dat de zoektocht naar sponsoren is gestart. Enkele voormalige hoofdsponsoren, KiesZon en Beleef Rosmalen, hebben aangegeven dat ze de volgende editie niet meer financieel zullen ondersteunen. Van Bruggen Adviesgroep en BijCAS blijven Triathlon Rosmalen gaan wel door als hoofdsponsoren.

Hierbij willen wij KiesZon en Beleef Rosmalen ontzettend bedanken voor de middelen die zij ons gaven om de eerste editie van het vernieuwde Triathlon Rosmalen neer te zetten. Dankzij hen waren wij in staat om liefst 656 sporters te verwelkomen. En we hadden nog meer prachtige resultaten!

Omdat twee van de vier hoofdsponsoren niet meer verder gaan met Triathlon Rosmalen, zijn wij op zoek naar nieuwe bedrijven, instellingen en mensen die de triathlonsport een warm hart toedragen. Wie interesse heeft om het evenement naar een hoger plan te tillen, staat vrij om te informeren bij onze sponsorencommissie. We praten graag verder over de mogelijkheden!