Inschrijving Triathlon Rosmalen 2019 geopend!

Een nieuw jaar, een nieuwe Triathlon Rosmalen! Op 1 januari 2019 om 15:00 uur 's middags is de inschrijving voor de tweede editie van onze triathlon geopend! Die vindt op zondag 16 juni 2019 plaats, op Vaderdag.

Sportievelingen kunnen meedoen aan de achtste en aan de kwart, individueel of in teams. Is dit jouw eerste triathlon? Lees dan 'Alles wat je moet weten voor je eerste triathlon'.

Doe mee aan Triathlon Rosmalen 2019 en maak er een sportief jaar van! Inschrijven kan hier.

Groot succes

De eerste editie van Triathlon Rosmalen in 2018 bleek een waar succes. De ruim 650 sporters zwommen liefst 364,5 kilometer gezwommen, fietsten 14.580 kilometer en liepen 3.645 kilometer. Da’s bij elkaar bijna de helft van de omtrek van de aarde!

Vanwege het grote succes is Bike Center Den Bosch de nieuwe hoofdsponsor geworden, zo werd onlangs bekend. Dankzij Bike Center Den Bosch kan Triathlon Rosmalen nóg mooier worden. We zoeken nog één hoofdsponsor! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Wie nog wil nagenieten of juist al aan het aftellen is: je kunt onze 1539 foto's nog altijd terugkijken in ons foto-album! Namens het hele team van Triathlon Rosmalen wensen wij jou en jouw naasten een gelukkig, gezond en sportief 2019 toe!