Hoofdsponsor bijCAS: 'Wij vinden het belangrijk dat mensen bewegen'

Topzorg Beweegcentrum bijCAS is één van de hoofdsponsoren van Triathlon Rosmalen. Dé specialist in fysiotherapie noemt het 'super gaaf' dat de triathlon weer terugkomt. Hieronder stelt bijCAS zich voor aan het grote publiek.

Wie zijn we en wat is onze kracht?
bijCAS is een praktijk voor sportieve mensen met een doel. Wij zijn zelf allemaal sporters en begrijpen hoe vervelend het is om aan de kant te staan met een blessure. Bij een revalidatie na een operatie, een sportblessure of een sportieve uitdaging ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben innovatieve middelen en behandelmethoden in huis om jou weer aan het bewegen te krijgen.

Waarom zijn we hoofdsponsor van Triathlon Rosmalen geworden?
Na 20 jaar komt de triatlon weer terug in Rosmalen en dit vinden we super gaaf. Daarom willen wij onze naam voor een langere periode aan dit sportieve evenement verbinden. We vinden het belangrijk dat mensen bewegen en stimuleren dit graag.

Waarom de triathlon en niet een ander evenement?
Wij hebben zelf verschillende triatlons op onze naam staan. Het is een waanzinnig leuke uitdaging om een triathlon te volbrengen. Het is heerlijk om de drie verschillende sporten te trainen. We houden van de afwisseling en de mentale uitdaging om de wissels goed te volbrengen. Een triathlon is meer dan alleen een lichamelijk goede conditie. Je wordt uitgedaagd om allround te zijn en ook mentaal is het soms bikkelen.

Wat kunnen we betekenen voor deelnemers aan Triathlon Rosmalen?
We hebben voor de triathleten een community-app met informatie over een optimale voorbereiding. Het doel van de app is met z’n allen blessure vrij over de finish gaan. Ook staan medewerkers in onze praktijk klaar voor iedereen met een dreigende blessure. Daarnaast bieden we speciale programma’s aan in de voorbereiding van de triathlon ter voorkoming van blessures.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact per e-mail met ons op of meld je aan voor onze community-app. De app is te verkrijgen via bijCAS.

Foto: bijCAS.