Bereikbaarheid aangrenzende straten Vlinderlaan

Naar aanleiding van de verstuurde informatiebrieven hebben wij een aantal vragen gekregen over de bereikbaarheid van de straten, die direct grenzen aan de Vlinderlaan. De tekeningen op de brieven blijken niet voor iedereen duidelijk.

We kregen vooral de vraag of het mogelijk is om de aangrenzende straten in en uit te rijden tijdens de triathlon. Dit is inderdaad mogelijk.

Tijdens de triathlon zal de normale situatie van de parallelwegen gehandhaafd blijven. Dit betekent dat de parallelwegen in beide richtingen kunnen worden gebruikt om de aangrenzende straten in en uit te rijden. Enkel de hoofdbaan van de Vlinderlaan is afgesloten voor verkeer, omdat deze wordt gebruikt door de fietsers.

Bij het in- en uitrijden van de parallelwegen vanuit de Groote Wielenlaan zal het fietsparcours moeten worden doorkruist. Deskundige verkeersregelaars zorgen er ter plekke voor dat dit veilig gebeurt.

Het verkeersplan is in samenwerking met de verkeersspecialisten van de gemeente Den Bosch tot stand gekomen. Onze eerste prioriteit is het evenement voor iedereen zo aangenaam en veilig mogelijk te houden, en hierbij altijd rekening te houden met alle bewoners. Wij hopen op uw medewerking.

Met sportieve groet,

Kernteam Triathlon Rosmalen