Bereikbaarheid en parkeren Triathlon Rosmalen

De triathlon van Rosmalen speelt zich af in en rondom De Groote Wielenplas in de Rosmalense wijk De Grote Wielen. Het evenemententerrein, het inschrijfbureau en het parc fermé bevinden zich aan de Deltalaan. De route naar de Deltalaan zal vanaf diverse richtingen worden aangegeven.

Wie uit de directe omgeving komt, wordt gevraagd zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Automobilisten worden door bebording en aanwezige verkeersbegeleiders naar een centrale parkeerplaats geleid. Deze parkeerplaats is ruim van opzet en op korte loopafstand van het evenemententerrein. Het nadrukkelijke verzoek luidt om niet elders in een woonwijk te parkeren.

Voor bewoners

Wie in de Groote Wielen aan het parcours woont, moet op de wedstrijddag rekening houden met afzettingen. Het is mogelijk om via omleidingen de wijk te verlaten. Zo kan er bij de Vlinderlaan gebruik worden gemaakt van de parallelweg; wel wordt, zoals eerder aangegeven, bewoners gevraagd om indien mogelijk van de fiets gebruik te maken. Dit in verband met eventuele overlast voor de deelnemers.

Wie de wijk wil verlaten of wil betreden met een auto, wordt geadviseerd hulp te vragen aan een verkeersregelaar. Die zorgt er vervolgens voor dat op een veilige manier het parcours kan worden doorkruist. Voor verdere vragen of opmerkingen kan contact worden opgenomen met Paul Hazenberg van algemeen bestuur. Zijn telefoonnummer: 06-42969639.

Bekijk het precieze parcoursverloop voor:

- Fietsen

- Lopen

Details over de verkeersafzettingen zijn te vinden in de documenten van de gemeente Den Bosch, die hier zijn te downloaden [.zip, 7MB]. Houd er rekening mee dat details mogelijk nog kunnen wijzigen.

Voor deelnemers

Indien u gebruik maakt van uw navigatiesysteem kunt u het beste als adres de Vlietdijk in Rosmalen invoeren. Het systeem leidt u dan naar P2 (zie kaart). Zodra u in de buurt komt zult u via bebording worden geleid naar P1 aan de Rosmalensedijk of naar P2 aan de Vlietdijk. Vanaf beide parkeerterreinen is het slechts enkele honderden meters lopen naar de Deltalaan. Looproutes worden via bebording aangegeven en leiden u via de Mosasingel en de Aquasingel naar het wedstrijdterrein aan de Groote Wielenplas.