Alle deelnameplekken Triathlon Rosmalen vergeven

Voor de organisatie en alle deelnemers van Triathlon Rosmalen is het woensdag 10 januari een groot feest. Alle 500 startbewijzen voor de triathlon zijn namelijk vergeven. In totaal doen 700 sporters mee.

De inschrijving startte 1 januari dit jaar en al snel stroomden de inschrijvingen binnen. De eerste uren meldden zich meteen tientallen deelnemers. Vooral de kwartafstand bleek in trek. Tien dagen later waren ook alle estafetteplekken en alle plekken voor de achtste triathlon vergeven.

Wie nu nog mee wil doen met Triathlon Rosmalen en zich nu aanmeldt, komt op een wachtlijst terecht. Mogelijk dat er in aanloop naar de wedstrijd plekken vrijkomen als deelnemers niet blijken te kunnen. Inschrijven voor de wachtlijst heeft dan ook altijd zin.

We zijn als organisatie erg blij met alle deelnemers die willen meedoen met de eerste editie van de vernieuwde Triathlon Rosmalen. We wensen iedereen alvast veel succes met de voorbereiding en met de uiteindelijke wedstrijddag. Tot dan blijven we jullie via al onze kanalen voorzien van updates en interessante weetjes. Houd ons dan ook goed in de gaten!